Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám Firefox nastavený tak,že po kliknutí na + v řádku panelů ,se otevře nový panel s nejčastěji navštěvovanými stránkami (3x3).A dnes najednou,když na to kliknu,tak se otevře nový panel zcela prázdný.Našel jsem,že přes abou:config a dále přes řádek browser.newtab.url se má kliknout pravou myší a dále kliknout na obnovit.Tím,že se to vrátí.Ona tam sice možnost obnovit je,ale nedá se na to kliknout (je to vybledlé).Myslel jsem,že to je třeba starou verzí Firefoxu (mám 25),tak jsem nainstaloval poslední,ale je to stejné.Nevíte prosím co s tím.Děkuji.
Ještě jsem zapoměl napsat,že na Exploreru a Pale Moon(jede na jádru Firefoxu),to funguje normálně.Cookies jsem vyčistil-nepomohlo.
Dobrý den, zkuste otevřít nový panel (přes +) a v pravém horním rohu by měla být ikona "ozubené kolečko". Klepněte na ní a podívejte se, zda tam je nastaveno Zobrazit vaše top stránky - třeba je problém zde. Zdravím!
doplněno 24.02.16 20:13:Rozumím tomu tak, že rada pomohla. No, já mám Firefox ve verzi 40 a je tam to kolečko. Hlavně, že jste to našel.
doplněno 24.02.16 21:07:Nemáte zač.
Bene udělal jsem jak píšete.Nenašel jsem tam sice ozubené kolečko,ale 9 teček(3x3).Byly sice vybledlé,skoro nebyly vidět,ale na kliknutí reagovaly a naskočilo to..Když jsem na ně zkusil znovu kliknout,zase se to ztratilo.Netuším, jak se mi to mohlo ztratit.Nevím,že bych na to kliknul,ani jsem si nevšiml,že tam ty tečky jsou.No nějak se stalo.Takže děkuji za správnou navigaci.
Ano,rada pomohla.Zřejmě v těch novějších verzích tečky opravdu nahradilo kolečko.Jen mě trochu zarazilo,že na vybledlé jde kliknout.Když jsem totiž zjistil,že to nejde ani po nainstalování nejnovější verze přes about:config,tak jsem se zase hned vrátil na verzi 25.Tak jsem kolečko ani nezaregistroval.Ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.