Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nainstaloval jsem si program Avast Internet Security. Jenomže mi končí zkušební verze a placenou co mi nabízejí nechci. Jaký jiný program si nainstalovat ale zdarma. Děkuji.
Nějakou dobu jsem užíval AVG - placená verze je "zdarma" při nákupu časopisu CHIP - k předplatnému ještě dárek. Jelikož si časopis kupuji, mám vlastně AVG zdarma - prodlužovací licence v každém DVD.
Ale dnes musím přiznat, že AVAST byl méně náročný na pc a s AVG2016 mám aktuálně potíže - načítá se mi díky němu PC o několik vteřin déle a často seká PC (hodně staré PC).
Ve zmíněném časopise jsou často i jiné verze antivirů - třeba "loňská verze", ale přitom plná a s možností aktualizací virové databáze... Např. Bitdefender byl vyhlášen jako nejlepší antivir někdy v prosinci 2015...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.