Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ 6 - co znamená bílá kytička

Od: jaromir83* odpovědí: 11 změna:

zdravím, co prosím znamená v programu icq6 když je u uživatele bílá kytička (zelená=online, červená=offline). dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitka2*
hodnocení

0x

Dle mého názoru to znamená, že s uživatelem ještě nebylo uskutečněno spojení.

hodnocení

0x

Pokud zvolíte volbu"blokovat"... icqnavod.cz/...

Čau

St.

jaromir83*
hodnocení

takže když je mám bílý, tak je mám zablokovaný a nic mi od nich nechodí? co to je za funkci, já si nikoho neblokoval, to je vrchol.

jaromir83*
hodnocení

a není to že oni mě mají v seznamu lidí, pro které jsou neviditelní (nejde zjistit jejich stav online/offline)?

mě to vždycky přišlo, že ICQ nedokáže zjistit stav, tak je průhledná (bílá). druhý den už má příslušnou barvu...

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* A co takhle,že vás onen kontakt ještě neuložil do kontaktů...*bum*

dusatka*
hodnocení

0x

Dotyčný neumožňuje zobrazit svůj stav každému, ale jen tomu, u koho to povolí. Až Vám to povolí, uvidíte jeho skutečný stav.

jezinka*
hodnocení

0x

Bílá-šedá znamená, že jste si kontakt nepřidal do svého kontakt listu.

sondaw*
hodnocení

0x

Šedá/bílá květinka znamená, že ICQ je v pohotovostním režimu. Hned, jak ICQ nalezne internetové připojení, přihlásí se k ICQ serveru a automaticky se spustí.

pcsvet.estranky.cz/...

jezinka*

Tazatel myslí kytičku u uživatele, nikoliv u programu.

Spravne, u me to bude kyticka u programu a u tazatele to bude kyticka u kontaktu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]