Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna a problém

Od: pejo® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám problém a morduji se s tím půl dne. Problém se týká wifi tiskárny. Nemohu ji spojit s kompem. Mám podezření, že wifi v tiskárně nefunguje. Jak to mám zjistit? OS mám XP. Je na to nějaký program? Mám dvě samé tiskárny CANON. Ta jedna mi fungovala do doby, než jsem ji rozbil. Tak jsem si pořídil novou a nejde mi to. Děkuji za poskytnuté rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dsdada
hodnocení

0x

Jakého typu je tiskárna?

canon.cz/...

hodnocení

Zdravím,

furt se s tím morduji. Tiskárna je CANON PIXMA MG4250. Dávám sem hlášku. Ani přes USB kabel mi to nejde. Ta rozbitá šla bez problémů. Už nevím, co s tím.

Tiskárna a problém
hodnocení

Taky jsem měl tuto hlášku. Dávám ji sem.

Tiskárna a problém #2
hodnocení

Už jsem to vyřešil. Vše jsem odinstaloval pomocí programu TU a registry ručně vyčistil od zbytků. Pak jsem restartoval a po restartu nainstaloval jen ovladače pro tiskárnu. Pak jsem se spojil bez problémů s přístupovým bodem. Děkuji za snahu pomoci.

Tiskárna a problém #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]