Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prihlaseni do SKYPE

Od: lego® odpovědí: 4 změna:

Mel bych na Vas prosbu.
V PC jsem mel SW SKYPE s registrovanym uctem. Po preinstalaci PC jsem nove nainstaloval SW SKYPE ale nemohu se do nej prihlasit.
Na secure.skype.com/... se do uctu prihlasim.
Nebo si musim zalozit mejl u Billa a sloucit ho s mym uctem?

Diky moc za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bilgejts
hodnocení

0x

U Billa účet mít nemusíte. Napadá mne jen jedna věc, požíval jste starší verzi Skype a pokud se z něj odhlásíte, abyste se znovu přihlásil musíte mít nejnovější verzi.

hodnocení

Tak jsem zkusil nainstalovat nejnovejsi SW a bud mam stary zelezo (neco pamatuje) nebo jsou vsechny instalatory spatny:-/
Zkusim casem najit jinou verzi..

cinematic*
hodnocení

0x

login.skype.com/...

doplněno 22.02.16 14:50:

Co myslíte tím naprd? Když zadáte správnou emailovou adresu, na kterou jste si účet registroval, tak vám nic nepřijde?

doplněno 22.02.16 15:27:

Hmm tak s tímhle neporadím, v jedné větě píšete "pak se přihlásím"a v následující "nelze se přihlásit"Zkuste ještě jednou odinstalovat a znovu nainstalovat skype.. případně můžete kontaktovat podporu skype (anglicky) support.microsoft.com/...

hodnocení

Tady jsem byl, prihlasil jsem se a vysledek je naprd.

doplněno 22.02.16 15:13:

Prijde mi vse co slibujou a pak se prihlasim.
Jmeno i heslo vim, zadam je do spusteneho SW a nelze se prihlasit.

doplněno 22.02.16 16:05:

Psal jsem ze jsem se prihlasil do SKYPE na webu. Do SW se neprihlasim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]