Nejste přihlášen/a.
Vážení poraďte co s tiskárnou, která tiskne pouze na ruční povel tisku. Mám tiskárnu novou zn. HP Color Laser Jet 2605. Při příkazu tisk se rozsvíti zelená kontrolka, která o chvíli zhasne a začne blikat červená kontrolka a musím spustit tisk, tím že zadám ruční povel tiskárně. Zkoušel jsem najít chybu v návodu, ale nenašel. Je pravda, že když jsem v tisku dal aktuální stránku, tak tisk proběhl automaticky, což jsem považoval za vyřešený povel, ale při dalším tisku chyba se vyskytuje opět znova. Mám provést novou instalaci tiskárny? T.zn. odinstalovat a znova spustit. Také jsem zkoušel nový bod obnovy, ale zřejmě tiskárna jako příslušenství počítače a to nereaguje.
Děkuji Petr
Co ukazuje display na tiskárně? Jak je znázorněn tisk v počítači?- čili píše to tam odesláno do tiskárny nebo jak. Nová znamená nová jako nová a nebo nová jako někde byla, odkoupil jsem ji a pro mě je nová
Ovladače naistalovány z cd k tiskárně? Vyzkoušeny novější z webu?
doplněno 24.10.08 21:45:Aha, takže novou rok starou tiskárnu...
Neznám menu téhle tiskárny. Můžeš zkusit zavolat na linku HP (najdeš na webu HP) a tam se přepat a nebo si vytiskni případně rovnou projdi menu a uvidíš. Bohužel...moc specifický problém
Pravděpodobně nakopnutej soft nesprávným použitím, což se stane.
Odpojím tiskárnu HP 1500, odinstaluji, vymažu vše co s tiskárnou souvisí na Program Files a Common Files a vyčistím registry. Nainstaluji soft z CD - připojím tiskárnu do sítě a USB - udělá se samovolně kontroní výtisk, který oskenuji a je to!
Ahojas Troja
doplněno 28.10.08 08:26:Platí pro HP 1500
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.