Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash player nejde spustit

Od: lisak* odpovědí: 2 změna:

Mám nainstalovaný win xp, prohlížeč mozilla firefox a když chci spustit nějakou aplikaci tak to chce zásuvný modul. Stáhl jsem si flash player pro mozilu a pro win xp. Problém je ten, že soubor nejde vůbec spustit(nereaguje) ...už jsem stáhl i jiný z jiného zdroje a stále to nic nedělá...ještě se mi to nikdy před tím nestalo, v čem je problém?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, stahujte viz odkaz. Musíte také po stažení nainstalovat (při vypnutém firewallu a antiviru). Zdravím!

get.adobe.com/...

doplněno 21.02.16 00:05:

Nemám tušení, co a kde bylo zablokováno, ale ve staženém souboru asi ne.

No, hlavně, že už to funguje.

lisak*
hodnocení

Tak jsem stáhnul soubor z Vašeho odkazu a opět nešel spustit. Ale už jsem na to přišel(uplnou náhodou) že ve vlastnostech souboru byl zablokován a tím nereagoval. Po odkliknutí a uložení už šel normálně...Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]