Nejste přihlášen/a.
Mám win10 32bit a chci 64bit stáhnuj jsem si od microsoftu specialni vec na upgrade. Píše mi to že muj processor je pro 64bit. Mam upgradovat nebo ne? Smažou se mi všechny věci z plochy, z disku a td...?
že máš 64bit procesor ještě neznamená, že na něm musíš mít i 64bit systém. Každopádně z 32bit ne 64bit upgradovat nejde, musel bys kompletní čistou instalaci. Jinak takhle, pokud máš 4GB a více RAM, tak určitě instalace 64bit, pokud méně, nemá pro tebe 64bit systém smysl, naopak je spíš přítěží.
Tohle je trochu OT, ale teď jsem si všiml že můj notebook Lenovo (2013)má nevyměnitelných 4GB RAM, přesto je tam defaultně 64 bit OS? Má někdo vysvetlení, proč tam výrobci (defaultně) cpou 64bit OS?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.