Nejste přihlášen/a.
Lidi mám nový Pc mám tam vistu(je pěkná ale něktére hry se mi na ní kazí) takže bych si chtel misto visty nainstalovat XP.
K PC sem nedostal CD s vistou a prej se mam v manualu nebo nejake te knizce docist jak to mam zalohovat. Ale v žádné z nich to není pls help.
A co přesně chcete zálohovat? Jestli jen nějaké dokumenty, tak to stačí hodit na flask disk, nebo nějaké jiné paměťové zařízení.
Chtěl bych zálohovat celý operační sistém... Koupil sem PC ale bez CD s Windowsek rekli mi ze si to mam zalohoval ale nerekli jaK
Zožeň si program Acronis True Image 10 ale musím upozorniť ze trial verzia vo free verzii nie je ale zato je super .
Buď máš recovery cd (dvd) na kterém máš vlastně instalaci nebo obraz disku a nebo máš na disku nějaký program který ti tento obraz jednorázově udělá a vypálí na cd/dvd. Konkrétní postup ti tu nikdo asi neřekne, každý výrobce to má jinak. Nicméně podporu OEM licencí windows má na starosti prodejce tak ať se stará.
Druhá možnost je sehnat instalačku tvého systému od někoho jiného (instalaci win, ne recovery) a s použití tvého seriového čísla ji v klidu instalovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.