Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MicroSD + SD adpatér + USB adaptér

Od: bour odpovědí: 8 změna:

Vím, že Samsung a asi jiní výrobci kdysi vyráběli nebo ještě mají microSD karty, které mají adaptér (nebo kontakt ,nevím), na USB ještě. Pozor, je rozdíl, mezi tím, když na kartě přímo jsou vývody na USB a nebo jestli se k tomu jen dodává miniaturní čtečka na micrOSD

Existuje ale i taková microSD karta, která by se dala použít jako SD (přes redukci) a navíc ještě i jako USB?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nějak nechápu, co chcete.

Tohle: czc.cz/...

bour
hodnocení

To je asi ono...

hodnocení

2x

Já si myslím,že tazatel má na mysli něco takového, ale aby to fungovalo na micro SD:

google.cz/...

trochu lepší obrázek:

google.cz/...

a zde je to co myslí:

google.cz/...

doplněno 18.02.16 18:46:

oprava:

zde je to co myslí:

amazon.de/...

bour
hodnocení

Díky za odkaz, je to zajímavý nápad. Zkoušel to někdo? Je i verze s USB 3.0?

kombinator
hodnocení

0x

Jakoukoliv microSC můžeš zasunout do redukce SD a tu zasunout do čtečky-převodníku na USB. Čtečky ale mají přímo vstup pro microSD, tak proč to komplikovat, že.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Značně nejasný dotaz. Já mám takovouto.

bour
hodnocení

Ne ne, to je naprosto obyč. USB 3.0 čtečka, akorát mě zaráží ta cena, já jsem kupoval jinou(na aukru, byla na aukru max měsíc a nikde není k sehnání) za 180 Kč s dopravou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]