Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit mi neco ke sledovani TV na PC

Od: fandaa odpovědí: 5 změna:
Poradite mi neco ke sledovani TV na PC

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Internetové TV moc nefungují. Podle mě jedině TV tuner.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zkuste to viz odkaz - něco funguje, ale něco také ne. Zdravím!

spustit.cz/...

planetka*
hodnocení

1x

Mám TV Tuner-USB DO PC: DVB-T USB PC/TV Tuner Cabletech C184 Není třeba redukce na anténu pasuje tam normal TV koncovka.Přiloženou malou anténku nevyuživám.Na domě společná anténa 33.programu -vše v PC na to jede.Da se nahrávat,ale to nevyuživám,ani přiložený ovladač (Ovladám myši ).Jede mi na Win.10.No,ale jsou lepši TV tunery do Pc.Chtěl jsem takový aby se dala připojit do něj normal anténa (Kábel z krabice TV ze zdi)a to bez redukce.

Poradit mi neco ke sledovani TV na PC
Poradit mi neco ke sledovani TV na PC #2

hodnocení

0x

Televize se da sledovat na www.sledovanitv.cz, ale chce to být zákazníkem jednoho z jejich 250 partnerů a udělat registraci. Pak to hraje v pohodě.

jan*
hodnocení

0x

Chce to v PC nainstalovaný VLC Media Player a mít nainstalovaný v PC Adobe Flash Player NPAPI a pak postupovat dle tohoto odkazu: blog.doprofilu.cz/... (TV PŘIJÍMAČ VŮBEC NEPOUŠTÍM,KOUKÁM NA TV PROGRAMY POUZE PŘES VLC A JSEM SPOKOJEN,NEBUDETE-LI SI S TÍM VĚDĚT RADY...OZVĚTE SE MĚ NA EMAIL: posilamemail@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]