Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit modem O2 na T-Mobile?

Od: ekek odpovědí: 10 změna:
Zdravím, koupil jsem předplacený internet od O2 s modemem, ale nejsem s tím spokojen, něco tak příšerně zasekaného jsem ještě nezažil. Chtěl bych z modemu smáznout O2 a ten modem přednastavit tak, aby tam frčel internet od T-Mobile, že bych tam prostě jen vyměnil simky a naisnstaloval v PC soft pro T Mobile. Četl jsem něco málo, že se to musí odblokovat přes např DSUnlocker, ale můj modem v jeho seznamu není. Nevíte někdo jak na to? Nějak jinak to přeci jít musí a já teď nevím jak dál.Mám HUAWEI E3531s-2.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uvedený program není jediný na odblokování,nicméně není to až tak jednoduché a je otázkou,zda se vynaložená námaha vyplatí.

Já si vzpomínám na svůj první modem,který jsem odblokovával několik dní :) ,nejdřív jsem tam omylem narval rakouského operátora,pak italského,pak jsem kompletně smázl zbytek firmware,takže další práce navíc,nadával jsem u toho,prostě hrůza.No nakonec se povedlo.

Na Vašem místě bych omrkl inzertní servery,taky jsem to tak vyřešil,když jsem potřeboval ještě jeden odblokovaný kus.

Stál mě míň jak tři stovky včetně poštovného.

doplněno 16.02.16 13:32:

Doporučil bych kouknout na youtube,kde je několik návodů,většina bude asi v angličtině.

Pokud se do toho budete chtít pustit,zadejte do vyhledavače Huawei unlocker nebo podobně,stáhněte si nějaký,zadáte IMEI přístroje,dostanete vygenerované dva kódy,ty zadáte tam,kde to program požaduje a stisknete Unlock.

Zní to jednoduše,tak zkuste :)

skskk
hodnocení

vzhledem k tomu, že mě to stálo celkem dost, rád bych to odblokoval, klidně si tu práci dám :)

mot
hodnocení

0x
a je opravdu zablokovany na 02?
tombrava

fakt divný - mám 2ks na 3G síť mob. modemy od Tm a Vod, a oby byly neblokované...

hodnocení

0x

A určitě je blokovaný? Já jsem teď nedavno vyhrabal starší Huawei od O2, strčil jsem tam simku od T-mobile, do kompu jsem nahrál SW od T-mobile a jedu...

Není jednoduší to zkusit, než trávit čas na poradně :-D

skskk
hodnocení

To jsem nezkoušel, já myslel, že to bude vždycky blokované. Aby to nebylo tak lehké a člověka to donutilo používat jen O2 simky.

venon
Ahááá, tak ty jsi myslel... Myslet znamená h*vno vědět. Prostě to vyzkoušej, blokovaný pravděpodobně nebude.
skskk

A nevíte prosím, kde najdu ten soft od T-Mobile? Stahovali jste to odtud?:

t-mobile.cz/...

hodnocení

0x
tomas11*

Není třeba nic odblokovávat , normálně to fachá .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]