Nejste přihlášen/a.
Uvedený program není jediný na odblokování,nicméně není to až tak jednoduché a je otázkou,zda se vynaložená námaha vyplatí.
Já si vzpomínám na svůj první modem,který jsem odblokovával několik dní ,nejdřív jsem tam omylem narval rakouského operátora,pak italského,pak jsem kompletně smázl zbytek firmware,takže další práce navíc,nadával jsem u toho,prostě hrůza.No nakonec se povedlo.
Na Vašem místě bych omrkl inzertní servery,taky jsem to tak vyřešil,když jsem potřeboval ještě jeden odblokovaný kus.
Stál mě míň jak tři stovky včetně poštovného.
Doporučil bych kouknout na youtube,kde je několik návodů,většina bude asi v angličtině.
Pokud se do toho budete chtít pustit,zadejte do vyhledavače Huawei unlocker nebo podobně,stáhněte si nějaký,zadáte IMEI přístroje,dostanete vygenerované dva kódy,ty zadáte tam,kde to program požaduje a stisknete Unlock.
Zní to jednoduše,tak zkuste
A určitě je blokovaný? Já jsem teď nedavno vyhrabal starší Huawei od O2, strčil jsem tam simku od T-mobile, do kompu jsem nahrál SW od T-mobile a jedu...
Není jednoduší to zkusit, než trávit čas na poradně
To jsem nezkoušel, já myslel, že to bude vždycky blokované. Aby to nebylo tak lehké a člověka to donutilo používat jen O2 simky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.