Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím o radu, jaké mám nainstalovat ovladače na Acer Aspire 1652WLMi a které jsou zdarma. Stáhnul jsem Realtek, který mi nejde a stále dokola mně nutí jen program nainstalovat, ale jinak nefunguje. Tak už nevím a prosím o pomoc. Předem moc děkuji. Pažout
slimdrivers - zdarma, česky, polopatistický
Dívám se, že acer.com/... - je na XP - zkoušíte tedy jiný OS? Jaký typ? Dokážete instalovat jednotlivé ovladače "v režimu kompatibility"?
Přes start - Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů - správce zařízení - vyskočí okno níže. Nesmí být žádný otazník či vykřičník. Pokud je otazník či vykřičník, kliknete na daný řádek pravým tl. myši - vlastnosti - ovladač - aktualizovat ovladač.
Pak se zeptá, odkud se má instalovat - nasměřujete na místo, kam si před tím vším uložíte všechny ovladače z odkazu.
U některých se stane, že ovladač "nebyl nalezen"- tj. u těchto konkrétních potřebných najedete na spustitelný soubor, pravým tl. myši "odstranit potíže s kompatibilitou"- "zkusit doporučená nastavení"- předvyplněno bude asi XP SP2 - necháte a "spustit program"...
Pokud jste počítačový neznalec, můžete chybnou instalací odstřihnout nějaký z HW a tím zneprovoznit PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.