Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejasnosti v informacích u cloudu MEGA

Od: ivosisko® odpovědí: 1 změna:

Nějak mi unikají některé detaily kolem cloudu MEGA (kde využívám bezplatných 50GB prostoru).

Mám vytvořenou složku pro tyto soubory, které chci sdílet (synchronizovat) s MEGA a obsahuje cca 15GB dat. Když kouknu v prohlížeči přímo do cloudu, tak to přesně odpovídá). Ovšem když si otevřu synchro-managera (nebo jak to nazvat), jehož ikona sídlí v systray, tak mi "vykládá", že už mám 65% prostoru obsazených a dále to roste (s probíhající synchronizací).

Máte s tím zkušenost? Nevíte co mám nebo dělám špatně?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Odpovím si sám - po nějakém tom pátrání (u mne to komplikuje neznalost angličtiny) jsem zjistil, že MEGA do obsazeného prostoru započítává i svůj (rozuměj "cloudovský") koš. Takže po jeho nalezení, prohlídnutí a vyprázdnění se objem synchronizovaných dat dostal na stejnou úroveň, jakou mám fyzicky v PC.

Uvádím to zejména pro jedince, které tato věc zaskočí podobně, jako mě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]