Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nespokojen s windows 10

Od: balatka® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat ohledně instalace windows 10 z windows7.Už jsem ho měl nainstalovaný,ale nebyl jsem spokojen.Načítal hrozně pomalu od zapnutí naběhl až za 3 minuty.Myslím ,že to ještě neni vychytaný.Někdy zase nešel vypnout.Zkrátka Windows 7 je lepší.Nebo se pletu? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pletete..nepletete..
Kolega v kanceláři má s W10 také problémy, ale má poměrně staré železo.
Já mám W10 na jednom NB (stáří cca 3 roky) a na klasickém PC (stáří 1 rok) a zcela bez problémů.., start vč.zadání hesla do 1 minuty.

hodnocení

1x

Mě naběhne asi za 15 vt. mám ho od července, a dobrý. Vypnout jde normálně ze Start nabídky.

honzav88*
hodnocení

1x

Nevím jak vy, ale mne se PC po instalaci Win 10 extrémě zrychlil... Start mého cca 5 let starého ntb trvá cca10-15 sekund, vypnutí do 5-10 sekund. Řekl bych že win 10 jsou celkově povedený systém, který zkloubil to nejlepší z win 7 a 8. Mám je asi měsíc a zatím spokojenost maximální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]