Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Najednou se mi ve Formatu Factory (3.7.5.0) přestala zobrazovat volba ořezat. Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být a jak to případně opravit?.?.? Nebo bude nutný reinstal?.?.?
Díky za odpovědi. Lujs
Dobrý den, je to podivné. že by jinak funkční program náhle ztratil jednu ze svých funkcí. Pokud vyloučíme chybu v obsluze programu, tak zkuste jiné nastavení kvality (ne vlastní) nebo vyzkoušet různé formáty vstupního videa a převodu (výstupu). Pokud by šlo o přeinstalaci, tak bych po odinstalaci programu ještě před novou instalací použil CCleaner a vyčistil registr OS. Zdravím!
P.S. Je možné, že funkce ořezu není pro všechny formáty videa a převodu (ale, nezkoušel jsem to).
doplněno 14.02.16 23:07:Aha, a já myslel, že jde o ořez videa. Nevím, co bych na zvuku v MP3 ořezával.
Tak, to bohužel.
doplněno 15.02.16 12:55:lujs - tak si na ty MP3 nainstalujte Audacity a budete mít i větší možnosti editace.
doplněno 15.02.16 13:34:lujs - možná je za celým problémem to, že jste přešel na OS WIN-10, ve kterém program nefunguje korektně. Na starším OS fungoval a s novým to nejde tak, jak by mělo. Více už neporadím, tak snad někdo jiný. Možná ještě zkusit v zástupci spouštěcího souboru EXE toho programu změnit spouštění na starší OS (např. OS WIN-XP) - a vyzkoušet.
Já sem ořez zatím používal jenom na mp3 a mp4 tak u dalších formátů nevím. Ani nevím jak postupovat při další manipulaci.
Já jenom zkracuju délku písniček a videí staženejch z jůtůbka.
Tak bohužel nepomohl ani reinstal.
Když já už sem na ten FormatFactory už zvyklej a mě jde jenom o to že občas potřebuju zkrátit video nebo písničku o pár vteřin.
Bene já sem ale nepřešel na desítky: Já sem si koupil novej noťas na kterým byly desítky už nainstalovaný a tam sem si postahoval programy který sem předtím používal na kompu s XPéčkama a potom sedmičkama. Je zajímavý že 5 měsíců ten Format Factory normálně šlapal a až teprve předevčírem ta volba oříznout zmizela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.