Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Format Factory- nejde ořez

Od: lujs® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Najednou se mi ve Formatu Factory (3.7.5.0) přestala zobrazovat volba ořezat. Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být a jak to případně opravit?.?.? Nebo bude nutný reinstal?.?.?

Díky za odpovědi. Lujs

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to podivné. že by jinak funkční program náhle ztratil jednu ze svých funkcí. Pokud vyloučíme chybu v obsluze programu, tak zkuste jiné nastavení kvality (ne vlastní) nebo vyzkoušet různé formáty vstupního videa a převodu (výstupu). Pokud by šlo o přeinstalaci, tak bych po odinstalaci programu ještě před novou instalací použil CCleaner a vyčistil registr OS. Zdravím!

P.S. Je možné, že funkce ořezu není pro všechny formáty videa a převodu (ale, nezkoušel jsem to).

doplněno 14.02.16 23:07:

Aha, a já myslel, že jde o ořez videa. Nevím, co bych na zvuku v MP3 ořezával.

Tak, to bohužel.

doplněno 15.02.16 12:55:

lujs - tak si na ty MP3 nainstalujte Audacity a budete mít i větší možnosti editace.

doplněno 15.02.16 13:34:

lujs - možná je za celým problémem to, že jste přešel na OS WIN-10, ve kterém program nefunguje korektně. Na starším OS fungoval a s novým to nejde tak, jak by mělo. Více už neporadím, tak snad někdo jiný. Možná ještě zkusit v zástupci spouštěcího souboru EXE toho programu změnit spouštění na starší OS (např. OS WIN-XP) - a vyzkoušet.

hodnocení

Já sem ořez zatím používal jenom na mp3 a mp4 tak u dalších formátů nevím. Ani nevím jak postupovat při další manipulaci.

doplněno 14.02.16 23:44:

Já jenom zkracuju délku písniček a videí staženejch z jůtůbka.

doplněno 15.02.16 12:52:

Tak bohužel nepomohl ani reinstal.

doplněno 15.02.16 13:06:

Když já už sem na ten FormatFactory už zvyklej a mě jde jenom o to že občas potřebuju zkrátit video nebo písničku o pár vteřin.

hodnocení

Bene já sem ale nepřešel na desítky: Já sem si koupil novej noťas na kterým byly desítky už nainstalovaný a tam sem si postahoval programy který sem předtím používal na kompu s XPéčkama a potom sedmičkama. Je zajímavý že 5 měsíců ten Format Factory normálně šlapal a až teprve předevčírem ta volba oříznout zmizela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]