Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, mám měsíc nový notebook, měla jsem antivir McAfee a když mi včera vypršel, nainstalovala jsem Avast, který našel výše zmíněný vir v souboru, který je datován k 30.10.2015 - tedy ještě před zakoupením PC. Je možné, že se tam dostal až potom a datu změny se nezměnilo nebo byl už v zakoupeném notebooku a McAfee ho nenašel. Jinak, cesta je C:WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SOFTWARE.LOG1. Nejde opravit ani přesunout, pouze smazat... můžu ho smazat? Neovlivní to nějak funkčnost? Děkuji
Děkuji, to už právě dělám, tak uvidím, co se objeví, jsem na 48%
Jinak, k McAfee, ano já vím, včera těch 30 dní uplynulo, právě proto jsem ho odinstalovala a stáhla Avast, který vir našel, ale přijde mi divné, že je s datem 30.10.2015 (jako spousta dalších souborů) a já koupila úplně nový ntb v lednu 2016, takže pokud ho Eset potvrdí, byl v úplně novém PC.
Tak Eset nic nenašel a už ho nenachází ani Avast... tak nevím zda to byla nějaká chyba nebo ho Avast prvně opravil i když hlásil, že to nejde . Ach jo, kdyby to alespoň nebyl tento typ.
Vzhledem k tomu, že o tom nic nevím, prosím o radu, zda by se změnilo datum změny u toho souboru, kdyby ho Avast opravil či zda by tam alespoň byly vidět jiné verze. Představa, že měním všechny přístupy do bank apod se mi moc nelíbí, ale asi to bude nejlepší.
Určitě by se to měl datum změnit nebo by to mělo být smazané. V každém případě pokud to používáte do banky tak bych doporučil placenou verz antiviru.
Tak vzhledem k tomu, ze drtiva vetsina antiviru je free pouze pro nekomercni pouziti, tak velkou cast zisku tvori platby firem a jinych instituci, ktere navic dokazou vyuzit i dalsi funkce obsazene pouze v placene verzi. Ale klidne si dal pouzivejte ty placene verze s "lepsi ucinnosti"...
On někdy není rozdíl ani mezi PC s placeným antivirem a PC s žádným antivirem sám E. Kaspersky se jednou vyjádřil ve smyslu "i moderní antiviry zachytí stěží kolem 50% hrozeb" .. a kolik z toho je asi těch falešných, které si tvůrci AV softu připravují navzájem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.