Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz. Neví někdo z vás, jaká šla poslední verze browseru COMODO DRAGON na XP? Mám verzi 45.9.12.393. Verze 46.9.15.425 tam nejde. Hodí to hlášku. Screen hlášky dávám sem. Je nějaký archív? Děkuji za rady.
Zde si můžete vybrat i starší verze filehorse.com/... případně se podívejte zde comodo.com/... Přitom je uváděno Requirements:Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 i pro verzi 46.9.15.425
Ještě první odkaz filehorse.com/...
Zdravím,
dávám sem screeny. Jak mi psal kámoš, tak weby to většinou ty aplikace nezkoušejí. Mají toho moc. Zkoušel jsem kdysi jednu aplikaci. Bylo u ní napsáno či uvedeno, že je pro XP 32bit. Tak jsem se ji jal vyzkoušet a nešla. Hodilo mi to hlášku, že XP to nepodporuje. Od té doby na to kašlu. Nedám na to, že je napsáno pro XP. Prostě to vyzkouším. Děkuji za rady.
Zdravím,
vyšlo něco mezi verzemi 45.9.12.393 a 46.9.15.424? Osobně jsem zatím nic nenašel. Děkuji za odepsání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.