Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý program na retušování fotografií?

Od: lucinnnka odpovědí: 8 změna:

Zdravím :)
Poradíte mi prosím nějaký šikovný prográmek na úpravu a hlavně retušování fotografií? :) Hledala jsem na netu, ale ty co jsem našla neumí mnou požadované úkony nebo se v nich neorientuji...
Program by měl umět retušování - hlavně zvětšování (oči, ústa) a zamazávání nedokonalostí pleti. Zkrátka nějaký prográmek, se kterým se dobře pracuje, je jednoduchý a přehledný, ideálně jako online aplikace nebo ke stažení zdarma.
Děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

12.02.16 18:58
hodnocení

4x

Gimp

hodnocení

2x

Jestli ti jde o retuši portrétu obličeje, tak doporučuji Portrait Professional Studio. Tam s tváří uděláš úplné zázraky.

lucinnnka
hodnocení

Děkuji, vyzkouším :)

hodnocení

2x
Taky jsem pro gimp, je free. Na netu je spousta návodů(i videa). Vypadá to složitě, ale není to tak. A až se s tím naučíš, uděláš prakticky vše okolo fotek. S jednoúčelovými prográmky budeš jen věčný učeň.
lucinnnka
hodnocení

Zas tak často s fotografiemi nepracuji, spíš jen příležitostně, proto hledám něco rychlého, přehledného a jednoduchého :) Ale děkuji za tip, mrknu na to :)

Hele, je to jako s ježděním na kole. Na první pokus to nejde, ale pak se to naučíš a je to ok. Gimp Ti dá naprostou volnost. Ořezy fotek, retušování jebáčků na obličeji, úpravy jasu a kontrastu - to jsou základy, které jsou triviálně jednoduché a zaberou pár kliknutí i v tak mocném nástroji. Pokud Tě to chytne, můžeš se učit pokročilejší techniky. Až si čuchneš k práci s vrstvama, nebudeš chtít nic jiného...

Souhlasím. Jenomže si myslím, že tazatelka chce kouzelné tlačítko, u kterého se nemusí přemýšlet a vše udělá za ni. Takhle to ale nefunguje. Trochu vlastní invence musí být vždycky.

hodnocení

0x

Dnes 17.2.2016 je zdarma ke stažení program na úpravu obličeje Face Filter 3:
giveawayoftheday.com/...

Informace o programu a video:
reallusion.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]