Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zapnutím pc

Od: tomass* odpovědí: 9 změna:

zdravím ,

Potřebuji poradit ohledně problému s PC. Všechno to začalo tím že mi pomalu všechny aplikace začali psát že jsou poškozené a že nejdou spustit. Tak jsem přeinstaloval windows. Když jsem windows zapl a nainstaloval ovladače vše fungovalo normálně. Ale o den později jsem PC zapl , všechno normálka a když naběhlo logo windows tak se restartoval a dělal to furt dokola. Prosím o radu. děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomass*
hodnocení

ještě bych rád dodal že jsem k vánocům dostal nový HDD takže mám velké podezření na něj a chci to řešit dokud je platná záruka.

hodnocení

0x

Máte windows legální? Kdo kompletoval PC - nový HDD? Máte možnost otestovat HDD v jiném PC? Připadne mi to na chybnou instalaci WIN nebo chybu HDD v místě nainstalovaného OS.

Můžete zkusit spustit přes LINUX DVD?

doplněno 12.02.16 17:03:

Pokud nemáte legální WIN, pak je možná chyba v instalaci nebo cracku... radit ale dále nebudeme.. Můžete si koupit licenci na aukru na WIN7 pro za pouhých 600,- - to si myslím stojí za zvážení. (Já kupoval výrazně dražší...)

Vyloučit chybu na HDD lze kontrolou disku při spuštění linuxu přes DVD.

doplněno 12.02.16 17:18:

můžete zkusti novou instalaci, můžete zkusit instalaci na starý HDD... obé je zdlouhavé - rychlejší otestování HDD je přes linux nebo jiný pc.

doplněno 12.02.16 18:22:

HDD může mít jen jeden vadný sektor a přitom právě ten s nahraným OS - pokud by byla cena výhodná, možná by bylo dobré nejprve nově zformátovat a nainstalovat... - stále platí "diskdoctor" nebo podobné programy na kontrolu a případnou opravu HDD přes jiný PC nebo přes linux

tomass*
hodnocení

Přiznávám že win7 nemám uplně legal :/ dělal mi to bracha (je možnost že by to špatně zapojil? ) bohužel já mam stolní pc a ostatní doma mají notebooky takže nemam možnost a nevim jestli bych 2x za sebou špatně nainstaloval win :/ a ohledně té chyby HDD jak by se to dalo řešit? díky :)

Nemám úplně legal? Co to je? Tak buď mám systém legal nebo nemám legal. To měli komunisti takovou vizi, že jednou bude všechno zadarmo. Ale jaksi to nefunguje ani v kapitalismu, jak vidno. Asi bude taky poškozený disk myslím

tomass*
hodnocení

mockrát děkuji :) doufám že to je jen windowsem

doplněno 12.02.16 17:13:

na starém HDD mi tento win7 fungoval normálně. :/

remisak*
hodnocení

0x

Možná se zde něco dočtete

servispckupka.cz/...

tomass*
hodnocení

Díky ale to nejdřív musim vědět co mám za problém :/

remisak*
hodnocení

0x

Já přehlídl že vám to nejde spustit.

remisak*
hodnocení

0x

Četl jsem v různých recenzích že to odpovídá na HDD, pokud před tím bylo vše OK?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]