Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po čištění klávesnice problém s numlock

Od: problemek odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

po odborném čištění v servisu mi po aktivaci klávesy numlock normálně píšou číslice u numerické klávesnice, ale zároveň se mi píšou i u písmen á až é, pak od U po ú, J až L.. a ještě od M po . Prostě celá tady ta pravá oblast písmenné klávesnice začne psát číslice místo písmen..
Tak nevím.. sken MBAM je čistý tak přemýšlím.. udělali v servisu chybku?

Po restartu mi jedou normálně písmena na písmenné klávesnici a číslice na numerické.. ale jak zmáčknu numlock, je problém.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Asi to čištění nebylo zas až tak odborné. Zkuste reklamovat, pokud na to použili nějaký spray, je možné, že se po připojení klávesnice zkratovaly vodivé cestičky ve fólii pod klávesami.

Taky mě napadlo to stejné. Odborníci to prostříkli nějakou sra*kou od Horsta Fuchse, aniž by se obtěžovali klávesnici rozebrat a vyděláno. Dormálně tu klávesnici nikam nenosit, doma rozebrat a vyčistit. Nic v ní není, jen základní deska a folie.

problemek
hodnocení

Ano, bylo mi receno, ze klavesnice byla jenom profouknuta. V servisu ji rozlozili a znovu slozili, cimz se problem vyresil.
Diky za vase komentare.

A tak to je pořád. Dejme tomu, že ji tam nějaký lempl profoukl. To má asi tak stejnou účinnost, jako bych pronesl ke klávesnici, že se má sama vyčistit. A ta sázka na to, jestli to vyjde, nebo ne, zase pro ně tolik nestála...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]