Nejste přihlášen/a.
Zdravím milí rádcové, potřebovala bych poradit při výběru externího disku. Disk by měl sloužit k zálohování fotek a filmů, a přehrávání filmů na TV. Dosud používám 1TB disk Verbatim, který má vlastní napájení a taky vypínání. Postupně už se zaplnil
ráda bych pokud možno disk menších rozměrů, který snáz přenesu, do práce nebo když někam jedu.
U disku který mám, když ho chci odpojit, tak ho vypnu, a pak vytáhnu kabely z notebooku nebo televize a napájení. Jak je to u disku, který vlastní napájení a vypínání nemá, jak ho odpojím od televize - vytažení kablíku za chodu se mi moc nezdá?
Díky za rady všem
Jestli mohu doporučit, fotky si zálohuj jinam než na disk kde maš filmy a budeš ho provozovat i v TV.
Nejednou se stalo, že TV nešikovně nakopla disk, nedejbože poškodila více a kvuli novému dílu živých mrtvých, co sis zrovna stahla a chtěla se podivat na Tv si přisla o své fotky.
Separuj to. Foto extra externim disku + ta sama kopie treba jeste v PC. Filmy na upolně jiném disku.
Těch cca 1500 korun za další disk je nic, když o to příjdeš.
díky, takže když zrovna nepřehrávám film , prostě jen vytáhnu ten USB kablík z TV
můj původní disk, i když nepřehrávám, tak slyším, že trochu hlučí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.