Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírování z CD audia do MP3 s vypálením CD

Od: montana9908* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu s vybráním skladeb z několika CD audia ,změněním na formát MP3 a následným vypálením.Problém je ve věci jestliže si skopíruji skladby z prvního CD (na př.stopu 2 a 3) a kopíruji druhé CD a je tam znova stopa 2 , PC mě hlásí ,že stopu tam již mám uloženou a ptá se mě zda chci stopu z 1 CD přepsat. Jakou formou přepíši název této stopy , aby se mě uložila do požadovaného výběru skladeb ve formátu MP3 s následným vypálením v Neru.

Děkuji za vyřešení problému*cert*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

peterson*
hodnocení

0x

Nevim jestli tomu dobře rozumím, ale zkus skladbu (skladby) uložit do zvláštní složky a z tama házet soubory do výběru.

hodnocení

0x

A co třeba mít názvy písniček z prvního CD 01.mp3 - 15.mp3 a z druhého je přejmenovat na 20.mp3 - 32.mp3. čísla budou ve tvém případě trochu jiná. Pak se ti ta hláška nezobrazí.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Když vypaluju mp3 CD tak vždycky soubory přejmenovávám na 001.mp3 až třeba 120.mp3.Dělám to tak, že si mp3 zkopíruju do jiné složky a pak je hromadně přejmenuju v Total Commander.

Označ si soubory a pak zvol Soubory - Přejmenovat více položek. Tam v Maska pro přejmenování: název souboru kliknii na (C) Počítadlo. Dále v Definovat počítadlo (C) nastav Počet číslic na 3 (pokud bude mp3 méně než 100, můžeš nastavit i na 2). Nakonec klikni na Start a potom na Odchod. A samozřejmě až budeš přidávat další mp3 tak nastav v Definovat počítadlo (C) položku První číslo na číslo o jednu větší, než je poslední číslo již zpracovaných mp3. tedy pokud jsi takhle zpracoval 15 mp3 (001.mp3 až 015.mp3) tak nastavíš na 16 (tedy pak to bude od 016.mp3) No snad je to srozumitelný. Přidám ještě obrázek.

Kopírování z CD audia do MP3 s vypálením CD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]