Nejste přihlášen/a.
Hledám dobrý a pokud možno levný pc servis pro Prahu 4. Např. je dobrý servis: ASUS-SERVIS.CZ?
Např: nonstop-pc.cz si za skoro každou věc k hodinové sazbě připočítává další peníze - 250Kč, 500Kč..., takže proč mají hodinovou sazbu?
Ještě jedna otázka: je lepší VISTA, kterou mám, či WINDOWS? Díky za odpovědi.
Máte špatnou kombinaci "ASUS"a "Levný"... jedině někoho ze šikovných sousedů, střední škola zaměřená na PC a jejich žáci,... nebo on-line poradny.
Jaký servis potřebujete? Co máte za problém?
" windous"máte jaký? VISTY nikoho nenadchly... kdo mohl, ten je nahradil.
Fyzické čištění - máte notebook nebo stolní PC?
Softwarové čištění - základ je piriform.com/... , antivir máte jistě aktivní, ale můžete spustit eset.com/...
dále můžete projet toolslib.net/... a malwarebytes.org/...
Vše jsou verze zdarma, některé v češtině.
Já vím že chci asi zázrak, jako ve všem, vše je dnes drahé. Ale něco o něco méně Navíc najít i dobrou firmu je umění.
Problémy: těch je více a já tu "pc-hatmatilku" neumím. Zkrátka: pc je pomalý, i když mi nedávno zvyšovali ryvhlost, prý na 200. Seká se, občas zlobí e-mail - otevírám ho 2-3x, při každém otevření pc se mi tam objeví políčko "error nr. 5 - nelze otevřít", některá www stránka se mi otevírá a otevírá a..., až to vypnu. Seznam se mi na pár dní "srazil" na levou stranu, teď už je zase ok, pořád to po mně vyžaduje aktualizace - hl. Seznam, po se otevírá věčnost, asi potřebuje i odvirovat, pročistit... Zkrátka pořád něco...
bohužel žádné takové šikovné dítko (nikoho) neznám, někdy mi připadá, že jsou jenom ve filmech...
Zkuste ten první odkaz - je to jednoduché - dáte stáhnout free verzi, otevřete stáhnutý soubor, po instalaci se spustí. Dáte "analyzovat" - projede (zřejmě několik až desítek minut bude pracovat), pak dáte "spustit cleaner" - to jsou ta tlačítka dole.
Vlevo pak kliknete na "registry" - opět analyzovat a čistit - vše odklikejte jako OK, jen na zálohu se vykašlete...
Nastavení po instalaci je protiblbové - nic negativního nehrozí.
Po pročištění se můžete ozvat, jestli pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.