Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit Windows z desítky z5 na 8?

Od: ivy5® odpovědí: 11 změna:

s desdítkou nejsem spokojená ,jak vrátit na OS který jsem měla před tím?děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud to je aktualizace a ne čistá instalace tak to jde:

start/nastavení/aktualizace a zabezpečení/ obnovení a tam je přejít zpátky k...

hodnocení

Díky a mám to udělat když jsem zase někde četla že jednou stejně budeme muset přejít -a pak to již i bude placené?nevim jak dlouho bude ještě podporovaná osmička?

remisak*

Win10 jsou zdarma ještě tuším do Června pak přejdou na placenou verzi ale řekl bych že jsou lepší než 8 a 8.1 ty se moc nepovedli podle názorů.

8.1. jsem byl docela spokojený. Každopádně není špatný jednou přejít. Po první aktivaci po aktualizaci už je možné instalovat i čisté win10, dá se tedy přejít i v budoucnu bez problémů ;) Nejsem zastánece těchto nucených upgradů, Microsoft se snaží odstřihnout starší win, tak alespoň si zajistit možnost upgradu i za cenu vrátit se zpět k win 8.1

hodnocení

2x

Tovární nastavení? Pokud se jedná o notebook s předinstalovaným W8.

Nebo stáhnout W8 z internetu a dohledat licenční kód, pak vše zformátovat a novou instalaci.

doplněno 11.02.16 10:43:

Továrním nastavením nebo přeinstalací se ztratí zcela vše - data je nutné zálohovat. Heslo je od toho, aby se někdo nedostal do vašeho soukromí. Pokud si je ukládáte, v podstatě jsou zbytečná, zadávejte si tedy hesla 123456 všude a máte jistotu, že to nezapomenete.

Díky dodatečnému dotazu na ta hesla bych asi doporučil kontaktovat někoho z okolí nebo servis. Přes internet toho dokážeme hodně nepochopit a zpětně řešit ztrátu dat je velmi nepříjemné...

hodnocení

ano má předinstalovaný -neztratím tím všechny uložené hesla?

remisak*

Přeinstalací bohužel ano. ještě před přeinstalací zkusit vše zazálohovat.

remisak*
hodnocení

0x

Pokud jej máte nainstalován více jak měsíc tak to již není možné.

hodnocení

myslím že ho nemám ještě měsíc

joudic*
hodnocení

0x
A kdyz uz u toho budete, vratte se rovnou k w7 :)

pc*
hodnocení

0x

Pokud to není víc jak měsíc mohlo by jít obnovení:

start> nastavení> aktualizace> obnovení> obnovit systém windows 8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]