Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zakázat mazání historie v prohlížeči?

Od: frogi* odpovědí: 4 změna:

dobrý den, zajímalo by mě jestli jde nějak zařídit abych historii internetu, všechny hesla a cookies mohla mazat jen já.. jako jestli by se tam nedalo dát třeba nějaké heslo které zadám a všechna důvěrná data i historie by byla smazána.. děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirek1311*
hodnocení

0x

Nejjednoduší je stáhnout si prohlížeč Google Chrome a tam můžeš všechny stránky navštěvovat anonymě

frogi*

ne ne tak jsem to nemyslela.. jde mi o to abych mohla kontrolovat na co se kdo v prohlížeči dívá.. ale když tu historii dotyčný smaže tak pak nezkontroluju na co se díval.. tak jsem potřebovala prostě jestli neexistuje zaheslování při mazání historie..*klik*

To jako si myslíš, že od něj získáš adresy xxx stránek které ještě neznáš?

*smich**smich**smich*

doplněno 22.10.08 16:06:

ale špehovat se nemá!

*smich*

jabraka*

Ale vše,co je v historii můžeš nastavit,jak dlouhou dobu to tam chceš mít zaznamenáno.Já jsem vždy chodil na kontrolu na složky Temporary Internet files,kde děti surfovaly.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]