Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám v počítači film v původním znění, podařilo se sehnat titulky ale neumím je dostat do snímku . Poradíte jak na to? Díky
WinRAR mám.
Dobrý den, vložit napevno do obrazu? Nebo jen přehrát s videem? Pokud se jedná o druhý případ, stačí aby měl film i titulky stejný název (kromě přípony) a měly by se zobrazovat (např. ve VLC Playeru se nastavují na horní liště - položka Titulky) A samozřejmě titulky nejdříve vybalte z archivu, pokud v něm jsou (rar,zip..)
ale jen o milisekundu
Díky moc, tak přehrávání s titulky se povedlo s VLC. WMP to neudělá.A pokud bych chtěl vložit titulky do snímku nastálo je to možné?
Pro vkládání titulků do filmu napůl-napevno (ale i pro jiné potřeby) používám MKV ToolNix GUI - tedy abych to uvedl na pravou míru, tak při práci, kdy chci, aby výsledným efektem byl kontejner MKV
Pojmenujte film i titulky stejně. Kromě přípony samozřejmě.
Př.
shrek.avi bude film a shrek.txt budou titulky. Motná budete mít příponu u titulků jinou, tak ji zachovejte.
Pak spustte přehrávač, ideálně VLC player. Windows media player co je defaultně ve Win to myslím neumí.
Kolega byl rychlejší
stačí soubor s titulky (aas,srt,sub) v nějakém aspoň průměreném přehrávači (jako vlc a mpc-hc) otevřít
2. další level je ty titulky pojmenovat (kromě připony) stejně jako název souboru filmu - pak se obvykle titulky otevřou automaticky se spuštěním filmu
3. pokud ani to nestačí, tak vložit "stream" s titulky do souboru s filmem - například přes ffmpeg -i film.mp4 -i tit.srt - c copy out.mkv
A ještě si dovolím podotknout, že stejně pojmenovaný soubor s titulky (jak už bylo řečeno, příponu neměnit) stačí myší přetáhnout do okna běžícího filmu.
Co se týká WMP, nějak moc jsem se tím nezabýval, neb mě produkty MS se.ou, ale všiml jsem si, že odmítá spolupracovat s titulkovými soubory - nerozumím, nechápu, možná je chyba u mne, ale jak jsem říkal, raději používám přívětivější přerávače (PotPlayer, GOM...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.