Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím Vás nevíte někdo jak zrušit některým mailovým adresám odesílání nabídek do mé mailové pošty? Sice mi to padá do spamů, ale je toho čím dál víc a mě to štve. Nechci to dostávat do žádné pošty. Byť je tam nabídka k odhlášení adresy ze seznamu s následným ujištěním v AJ, že jsem byla úspěšně zrušena, ale stejně nabídky chodí dál. Děkuji
Dobrý den, můžete to trochu omezit tím, že např. při nakupování v e-shopu si tam odškrtnete, že si nepřejete zasílání nabídek nebo novinek (někdy to tam je v objednávce). Dále nebudete nikde na internetu zveřejňovat svou mail. adresu.
A pokud klepnete ve spamu na to odhlášení, tak tím pouze potvrdíte doručení a to, že Vaše mail. schránka je stále aktuální - lepší je pouze nereagovat a spam smazat. Zdravím!
Problém u spamu je ten, že pokaždé chodí z jiné adresy.
Takže blokování jednotlivých adres nemá moc velký význam.
Buďte ráda že to skáče do spamu a ten jednou za čas projdete a smažete, nebo se sám smaže po nějaké době.
Pokud nechcete dostávat spam, tak bude nejlepší si nezakládat žádnou emailovou adresu. To máte jako byste chtěla jezdit po silnici a nepotkávat žádná auta. Nebo jít po chodníku a nepotkat žádný lidi. Taky by se mi to občas líbilo, ale je to nereálné. Takže všechny tyto stesky, jako nevhazování reklam do schránky, nevolání neznámých čísel, a nedostávání spamu prostě chápu ale vlastně nechápu. To poznáte až Vás bude někdo opravdu fyzicky obtěžovat. Hlavu vzhůru, jsou i těžší problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.