Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se dostat na svůj email

Od: irenakocianova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nemohu s dostat na email. Hlásí mi to neexistující uživatel nebo chybné heslo, ale to zadávám správně. Při pokusu o znovu registraci hlásí, že adresaje obsazena. Dle nápovědy jsem zkontrolovala, co navrhuje a mám to v pořádku. Můžete mi pomoci? Děkuji,

Irena Kociánová

tel. 606907036

irena.kocianova@seznam.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U každého účtu je možnost "zapomenuté heslo" - pokud jste heslo zapomněla (tj. nezadáváte omylem chybně, třeba díky "Caps Lock"), dáte si možnost otevření účtu, kdy po odpovězení správných odpovědí nebo obdržení SMS na registrovaný mobil resetujete heslo ...

Pokud si tedy vzpomínáte na nastavené podmínky... Bývaly tam otázky typu "jméno vaší matky za svobodna" ...

hodnocení

0x

Dobrý den.Jak už bylo zmíněno,zkontrolujte zda máte zapnutou číslicovou část klávesnice-Caps lock.Seznam tam také mívá takovou roletku,ve které zvolíte seznam,email,spoluzaci.cz Tak tam zvolte ten Váš.A do adresy už nezadávejte znova ten seznam.Zvolte ho jenom v té roletce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]