Nejste přihlášen/a.
Chodí mi asi podvodné emaily od secretmillionare abych zaplatil 27 dolarů jinak prý mi hrozí sankce či postih prý do 48 hodin? je pod ním napsáno jméno James Burton a bank oxford london. Je to povod?
Z toho si nic nedělejte. Ale jsou i sofistikovanější způsoby jak vytahnout z lidí penize. Třeba když si uděláte nový živnostenský list, tak Vám obyčejně tak do 14 dní přijde faktura asi na cca 1500 kč - jako že zapsání do rejstříku, zní to seriozně. Ale je to tak, že si někdo vytahuje údaje a pak obesílá. docela by mě zajímalo, kdo se chytil. Někdy se vás pokusí podrazit i solidní partneři. Mám předplacenou službu, co se týká účetnictví. Není to zrovna levné (13000 kč/rok), ale hodí se to, mají tam alespoň ověřené informace, což není na netu jinak možné. Ale stejně mě dostali posláním faktur na dalších cca 5000 kč. Naštěstí jen zálohových. Musím končit slovy známého detekiva Nicka Cartra - Vždy ve střehu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.