Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit reklamu na blogu?

Od: kim* odpovědí: 7 změna:

Ptám se,protože dost blogařů tento problém trápí-dají se z blogu vytvořeného na www.blog.cz nějak odstranit reklamní animace či obrázky nebo prostě reklamy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

2x

Jen na zkoušku - tak tu válendu s notem jsem sfouknul ve FF Adblockem Plus

ahojas Troja

kim*
hodnocení

No hm...já mám tedy hlavně nějakou pitomou ING bankou a asi bych to potřebovala podrobněji vysvělit...

troja*

Tedy předně mám Firefox a v něm Adblock Plus, což je vodět vpravo nahoře červený ABP. Kliknu na tu holku se válí za tím NB pravou myší - vyskočí mi tabule s nabídkou blokování - potvrdím - odejdu z obrazu - znova nahodím a je tam promodralé původní pozadí.

Ahojas Troja

kim*
hodnocení

Dík za radu!

hodnocení

0x

Rekl bych ze ne.
Bod 5, Podmínky používání služby blog.cz > Provozovatel je oprávněn zobrazovat na stránkách služby reklamu, a to i kontextově cílenou. blog.cz/... .

Rekl bych ze dost blogaru uz nema problem s psanim ale se ctenim:)

troja*

Tak jsem pro správnost mé odpovědi odklepl ten Tvůj odkaz"blog"a fakt ta holka s notem tam není - tady mě blokace funguje - ahojas Troja

ono by asi pomohlo zpřesnění dotazu, zda se ptá majitel blogu, který nechce aby tam ta reklama byla (to má smůlu) nebo uživatel, který prochází blogy a reklama mu na nich vadí (to jde řešit tou blokací reklamy) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]