Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na převod DVD?

Od: jomi* odpovědí: 8 změna:

Prosím mám spoustu DVD a rád bych je převedl do formátu avi nebo mpg.Neznáte nějaký program,kterým bych mohl tyto DVD předělat bez ztráty kvality videa a zvuku?Klidně to může mít stejnou velikost po převedení jako orig.DVD.Velmi děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubino*
hodnocení

3x

Já používám Format Factory a mohu ho doporučit.

remisak*
hodnocení

3x
Format Factory používám též a vše OK

hodnocení

2x

Taktez format factory. Cesky, zdarma, intuitivni, presto mocny ...

jomi*
hodnocení

Chci se zeptat už jsem to několikrát zkoušel v Format Factory,ale vždy se mi převede jenom jeden oddíl pak to začne (jakdyž problikávat)a nejde to dál.Poradíte co s tím?DÍKY.

hodnocení

0x
Nebo výborný multiplatformní Handbrake. Ale spousta dvd bude milion hodin encodovani i na silném pricesoru.

remisak*
hodnocení

0x

Chcete tedy orginál nebo vypálené DVD převést do formátu avi,mpg, a v jakém formátu jsou na DVD?

remisak*
hodnocení

0x

Pro převod DVD do AVI formátu můžete využít například programu WM Converter, který najdete ke stáhnutí zde - mujsoubor.cz/... V programu pak stačí vybrat vstupní soubor "Input Files"a v "Output files"vyberete složku, kam se má video uložit. Následně vyberete požadovaný formát AVI, který se nachází v horní liště a dáte "Convert".

remisak*
hodnocení

0x

Pro váš dotaz by se hodil tento: VSO DVD Converter

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]