Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna připojení internetu - co se změní

Od: mirek1311* odpovědí: 5 změna:

Mám dotaz,budu měnit připojení k internetu mám ADSL2048 a chci 8mb připojení,když tedy naistaluji nové připojení musím nějak měnit konfiguraci a nezmizí mi záložky a oblíbené?Pokud ano,jde to nějak zazálohovat?Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x

ADSL by mělo být přes pevnou linku, je otázka, zda modem, který používáš tu 8 zvládne. Nečekej, ale žádných 8, bude to něco přes 6,2 - 6,6. To si zkontroluj už nyní kolik Ti dělá ta 2048 tady: http://www.dsl.cz/

Ahojas Troja

mirek1311*
hodnocení

Díky,to je mi jasný,že ta rychlost nebude taková,jak ji udávají,právě modem budu mít jinej,ale zajímá mě jestli zůstane konfigurace prohlížeče a zachovány pol.jako záložky atd.

V počítači nebudeš vůbec nic přenastavovat ani instalovat, vše bude jako dřív akorád ta rychlost se zvýší :) díky za ohodnocení odpovědi :)

mirek1311*
hodnocení

Fajn,to sem chtěl vědět děkuji

mirek1311*
hodnocení

Díky viz.nový dotaz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]