Nejste přihlášen/a.
Ahoj, upravuju na mém notebooku dokument a potřebuji si tam trochu pohrát s obrázkem. K mému zděšení jsem zjistil, že možnosti efektů obrázku tam prostě nejsou. Zkoušel jsem Office přeinstalovat, nic. Jedná se o 32bit verzi Office 2010 na 64bit WIN 8.1. Na starším počítači, kde je nainstalována úplně stejná verze s WIN 7 32bit vše funguje jak má. Abych vyloučil chybu instalačky, zkusil jsme stáhnout zkušební (časově omezenou) verzi Office 2016, tam to bylo to samé, jak v 32 tak 64 bit verzi. Stejně tak jsem to zkoušel u bratra na WIN 10 64bit, také to tam nemá. Netuší někdo, jak tam dostat možnost upravovat obrázky?
Posílám obrázky jak vypadá nástrojová lišta na počítači s WIN7 a na notebooku s WIN 8.1
Docela mě to naštvalo a trápím se s tím celé odpoledne, nemůžu na nic přijít, když kouknu na nápovědu k Office, tak je tam akorát, jak s efekty pracovat, ale nic nenasvědčuje tomu, že by mohla tato možnost úplně chybět. Budu rád za jakoukoliv pomoc.
Dobrý den, nemohu to vyzkoušet, ale u některých programů lze upravit lištu tak, že se do volného prostoru lišty klepne pravým myšítkem a je tam nabídka - něco jako Upravit lištu nebo Vlastní nastavení či by tam snad bylo i zobrazení stylu obrázků. Tedy, pokud jste nic nenašel v nastavení programu a ani na té záložce Zobrazení na liště. Zdravím!
doplněno 01.02.16 18:03:Přesně to nevím, tak odhaduji, že tento program potřebuje k tomu zobrazení "něco", co lze spustit v OS jenom jako administrátor. Jinak, předpokládám, že znáte LibreOffice, kde by snad šlo tvořit stejně a bez problémů.
Díky, s lištou jsem si taky zkoušel hrát, bez úspěchu. Každopádně, teď se podařilo... zkusil jsem v režimu kompatibility nastavit "spustit jako správce" a hle, už to funguje jak má. Každopádně to nechápu co teď zase v režimu správce nejde, je prosté přetáhnutí obrázku do wordu ze složky (musím zkopírovat a vložit), ale to už je drobnost, aspoň že se vrátila možnost editace obrázků... tak jako tak, nechápu, jak to na to může mít vliv
a nymlich to samé u bratra, který má 64bit verzi Office 2016, možnosti se zobrazí, nelze přetahovat do okna... Nějakej šotek Microsoftu asi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.