Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava videa

Od: jirka251990 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám dotaz, mám video a chci z něj udělat fotky, jaký program má použít. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na tohle jsem vždycky používal tlačítko PrintScreen. Zastavím video, udělám snímek a vložím do grafického editoru. Tam jej pojmenuji, případně upravím a uložím do složky.

jofa*

V přehrávači VLC zastavit video, nahoře na liště video a Vytvořit snímek. Potom si jej můžete v grafickém editoru upravit. Pokud to je ztažené video z kamery nebo foťáku, je lepší udělat snímek ve video editoru. Tam si totiž můžete perfektně vybrat nejlepší záběr a to z 25 snímku (fotek) ve vteřině nebo z 50 snímků (fotek) za vteřinu. Potom uložit a na úpravách pokračovat v graf. editoru. Video snímky ve VLC, nebo z kamery v editoru Pinnacl Studio, úpravy Zoner Studio. Tak to řeším já (pokud bych chtěl fotku z videa).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]