Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalohovani fotek do Google Fotky

Od: mykka* odpovědí: 2 změna:

Dobre odpoledne,

potreboval bych poradit, jak zalohovat fotky porizene v mobilu na google ucet. Mam nainstalovanou aplikaci fotky google na mobilu, a nastavenou automatickou zalohu, ale když se prihlasim na pocitaci na google ucet, tak v aplikaci fotky google žadné moje fotky nejsou.

Poradite mi, prosim, jak provest zalohu?

Děkuji,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

musíš mít zapnutou synchronizaci .Mně se každá vyfocená fotka automaticky uloží do mého google účtu.Mobil se musí připojit na net pžes wifi nebo data.

mykka*
hodnocení

Zkoušel jsem to například i na jiný učet na google, ale vše je stejné. Synchronizaci mám zapnutou, nevím, kde je chyba.

doplněno 31.01.16 18:07:

Mělo by to jít jednodusse, ze?

Synchronizuji na mobilu, mám zapnutou wifi, a pak když si zapnu fotky ggogle na pc, tak by tam měli fotky z mobilu již být, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]