Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi začerňuje monitor - internet

Od: samana odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

čím může být způsobeno "začerňování" monitoru, když jsem připojená na internet, případně facebook? Většinou tam, kam zaměřím myš, kde "myší" pohnu (kde chci něco číst či prohlédnout") naskočí černý obdelník různé velikosti. Případně obrazovka zčerná celá a objevují se různě velká viditelná políčka textu, který je "pod tím" (což celkové přečtení textu neumožní) ...?

Šamana

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, takže, při pohybu v OS nebo ve spuštěných programech či hrách se toto nestává? Zkoušela jste použít antivir nebo "něco" proti malware? Možná to dělá nějaký "šupák" v PC. Zdravím!

mot
hodnocení

0x
v posledni dobe vlastnost firefoxu, obzvlast na mapy.cz, streetview…
nick*

Objevuje se to i v Androidu, zbavuji se toho tak, ze zresetuji pocitac nebo vypnu a znovu zapnu tablet - zatim to funguje. Bude to nejakej vir/pokus o umisteni reklamy na strankach, ktere nejvic navstevujete a otravuje to cca 2x do mesice. Bohuzel se mi taky nejaka reklama obvykle roztahuje i na novinky u Seznamu a ruzne clanky byvaji prekryte a k neprecteni - toho jsem se zatim nedokazal nijak zbavit (chybi krizek na zruseni) takze budu rad za nejakou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]