Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk z Monitoru do Repro

Od: perfect* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám menší problém... Mám ps4 která se dá zapojit do HDMI, a můj trošku starší LCD monitor nemá HDMI zdířku, tím pádem jsem použil redukci z DVI na HDMI... Tudíž je jasné že zde zvuk nepůjde, ale všiml jsem si, že monitor má též zdířku pro 3,5mm jack... Jak to tedy funguje? Protože když jsem do té zdířky zapojil reproduktory, tak se nic nedělo...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Potřebujete Toslink> RCA převodník... např. alza.cz/...

perfect*
hodnocení

Aha, takže jak na to Koukám tak vlastně bude stačit zapojit opt.kabel z ps4 a vytáhnout to z toho line-in jestli to dobře chápu?
cinematic*

Chápete to naprosto správně, jenom to nevytáhnete z in ale out . :)

perfect*
hodnocení

hodnocení

0x
Jack na monitoru bude vstup, tedy monitor má asi reproduktory. Každopádně přes DVI zvuk nepřenesete, takže budete muset reproduktory nějak zapojit přímo do PS4. Ovšem těžko říct, jestli umí posílat zvuk do jiného konektoru, když obraz jde z HDMI. PS4 nemám, takže nemohu zkusit.
perfect*
hodnocení

PS4 má výstup jen na optiku, což je špatný :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]