Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, všimla jsem si, že mi nejdou přehrát některá videa a teď už je jasné, že jsou to pouze videa na www.tn.cz . Trvá to asi 3 - 4týdny. Udělala jsem všechna doporučená opatření - přeinstalace Adobe Flash Player, smazání cookies, nejde to ani na IE 11, ani na Mozille. Operu se mi nainstalovat nepodařilo, hlásí ERROR. Napsala jsem i na jejich poradnu, ale zatím nic. Co bych ještě mohla udělat? Děkuji
Libore007, to já právě nevím, když to nefunguje :D
Tak jsem rezignovala, stáhla si Google Chrome a videa jsou OK. Já tohle řešení brala až jako poslední možnost, není mi sympatický. Bene díky a zdravím
Dobrý den, přes Google Chrome to funguje normálně. Pokud Vám to nejde přehrát ve více prohlížečích, tak bych zkusil dočasně vypnout antivir a asi i firewall - mohou to blokovat (např. po své automatické aktualizaci). Zdravím!
doplněno 27.01.16 07:10:patronka - tak, tu blokaci jsem rozpoznal, ale nevěděl jsem, že používáte AdBlock.
Byl jsem velký zastánce Firefoxu, ale jeho nové verze jsou už tak náročné na OS, že je skoro nepoužitelný (alespoň v mém PC). Přešel jsem na Google Chrome a není vůbec špatný (když si ho dobře nastavíte). Hlavně, že už Vám to funguje.
Díky, byl to skutečně Addblock. Já měla dojem, že jsem ho zrušila a místo toho jsem ho omylem povolila.
Bene, mne to taky nenapadlo, už je to dlouho, co jsem ho používala. Já preferuji IE, Mozillu jsem měla jen jako rezervu. Google Chrome jsem používala kdysi, nelíbí se mi, jak všechno důsledně sleduje. Asi ho tam nechám, ale používat nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.