Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otestovat PC

Od: sope odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký postup respektive program, který dokáže zjistit správnost chodu pc? Stále mám problémy s chodem pc a proto bych chtěl otestovat, jestli mi všechny komponenty spolupracují tak jak májí. Před nějakým časem jsem měnil, zdroj, grafiku,desku a přidával ram a stále mi příjde , že pc nejde na plný výkon. Pc je pomalé a i u jednouduchých herních aplikacích mám problémy s graf. kartou (seká, zpomaluje ad). Zajímalo by mne jak zjistit jestli je vše tak jak má, nebo kde je problém.

děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

1x

tak predne pokud je takovy problem, tak by bylo dobry psat, co tam je za komponenty, protoze tim muzeme napr vyloucit nekompatibilitu, nebo stabilitu systemu. Ale spis bych se zameril na tu grafiku, zkousel si preinstalovavat ovladace? nebo dat jiny? Opet muzu jenom hadat, nevim ani co mas za gpu.. :)

co se tyce tvoji otazky, tak zkus napr. stahuj.centrum.cz/...

melo by to delat to co potrebujes, neznam to, ale ja osobne sem jednou zkousel neco podobnyho a mozna si casem vzpomenu na nazev a pak ti ho sem doplnim... Zkust to a uvidis. Ale doporucuju zkontrolovat, popride reinstalovat ovladace grafiky.

troja*
hodnocení

0x

Prostuduj kompletně i s odvolávkami: poradte.cz/...

Mně to vše pomohlo - ahojas Troja

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]