Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení nového PC do 18k

Od: bazim* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

tohle je moje aktuální PC sestava:

CPU : Intel Core i5-3570k @ 3,4GHz ( Ivy Bridge )
GPU : nVidia GeForce GTX 970
MotherBoard : MSI Z77A-G43
RAM : 2x4GB DDR3 1600MHz

Rozhodl jsem se tento PC bez GPU prodat a pořídit si něco silnějšího. Určitě bych tam chtěl novou generaci procesorů viděl bych to na i7-6700k @ 4GHz.

Ale nechal bych si i doporučit cokoliv jiného prosím jestli by jste mi mohli doporučit zbytek PC, desku, ram a klidně i jiný CPU.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

A co tím sledujete? O kolik myslíte, že se zvedne výkon? To nemá cenu prodávat. Nebo prodejte procesor a kupte jenom ten, pár dalších let to vydrží. Haswell má v poslední generaci podobné parametry jako skylake. Nechal bych to tak.

pee*
hodnocení

0x

Zdravím, no já bych to nechal zatím tak jak to je. Pokud netaktujete tak i7-6700k je zbytečná, výkon by se po upgradu asi zvedl, ale o moc ne. Jestli na tom hrajete tak tenhle pc rozjede snad vše na ultra ne? Pokud by jste koupil skylake musel by jste koupit nové DDR4 paměti a novou základní desku, a ten výkon za to nestojí. Až přestane procesor stíhat tak bych koupil něco lepšího

vilik*

Ahoj, Pee, on už se radil i jinde, tam byli rychlejší, dnes jsem jeho dotaz našel. Řekli mu to samé, takže sem už asi nepřijde. Ale jsem rád, že jsme se shodli. Pěkný den.

bazim*
hodnocení

Příjdu sem a PC se použivá na herní živé streamování, takže opravdu je potřeba hodně výkonu hlavně CPU. A moje i5 je omezena, že má pouze 4 vlákna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]