Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Licenční klíč Reimage

Od: galapetr® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, víte někdo jestli se dá sehnat licenční klíč do Reimage? Gogluju, gogluju plno odkazů jsem našel ale nikde jsem klíč nesehnaL

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Tak třeba tady ho po zakoupení dostaneš:

slunecnice.cz/...

hodnocení

ehm já nic kupovat nechci když ani nevím jestli to opravdu funguje :D

charlies*

Předtím jsem to zas tolik nezkoumal, ale nevypadá to jako moc dobrý software:

odstranitvirus.cz/...

pcfixhelp.net/...

hodnocení

to jsou odkazy ke stažení a návod k odinstalaci...nainstalované to mám, provedlo to i kontrolu PC ale opravit chyby lze až po zadání licenčního klíče. Je to vyčůraný - píšou oprava PC zdarma ale přitom po instalaci nutí ke koupi.

charlies*

Ono kdyby sis trochu přečetl ty odkazy, tak podle nich to vypadá spíš na scamware.

hodnocení

hm to vypadá že takový program na opravu PC doopravdy asi zdarma nikde nebude

Zatím jsem neviděl program, co umí opravit systém. Každej jen víceméně škodí.

ladinpraha*

Jak to, že ne? Většina těchto ladících, vylepšovacích, zrychlovacích a já nevím jakých programů ve finále vede k nové čisté instalaci systému. A to je přece úspěch, ne? :-D

vrism
hodnocení

0x

Můžete získat tento pokyn k odstranění Reimage

fastremovevirus.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]