Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu otevřít www.hry.cz

Od: igorsip* odpovědí: 13 změna:

Prosím o radu! Nemohu spustit na svém PC, OS XP,SP3 www.hry.cz. Dříve šlo to bez problémů. Vše ostatní jde! Používám prohlížeč IE7. I při použití jiného prohlížeče např. Mozilla Firefox to nejde též. Předem děkuji! Igorsip

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Cituji z toho, co jsem k problému našla na netu:

Webové stránky na adrese hry.cz/... vedly k příliš mnoha přesměrováním. Tento problém by se mohl vyřešit vymazáním souborů cookie pro tyto stránky. Pokud by se tak nestalo, může jít o problém s konfigurací serveru a nikoli s vaším počítačem.

hodnocení

1x

A co to dělá když to nejde? Jaká je chybová hláška?

igorsip*
hodnocení

Děkuji za radu. Při kliknutí na www.hry.cz se objeví typická stránka, která hlásí nepřipojení k webu.Na této stránce je:

Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.Nejpravděpodobnější příčiny:-Nejste připojeni k Internetu,-Na webu nastaly potíže,-na adrese může být překlep.

Můžete vyzkoušet následují možnosti: -Diagnostika potíží s připojením,-Další infromace.

Pozn. Rady dle části Diagnostika a Další informace jsem provedl, ale nic se nedělo, pořád se nemohu připojit na www.hry.cz

Zdraví Igor

Jiné než tato stránka ti jedou bez problémů? Tedy v Internet exploreru. Používáš nějaká Firewall?

igorsip*
hodnocení

Jiné stránky jdou bez problémů. Internet mám připojený přes Wifi.Zdraví Igor

Odstranil jsi ty Temporary Internet files?

hodnocení

0x

Zkus vymazat diskovou cache.

igorsip*
hodnocení

Děkuji za radu, ale nejsem takový expert, abych věděl co je disková cache.

V Nástrojích najdi položku Temporary Internet files a zvol Odstranit soubory.

igorsip*
hodnocení

Děkuji za radu. Vše jsem provedl dle Vašeho návodu, ale pořád nic!Zdraví Igor

Pokud je to explorer tak start/nastaveni/ovladaci panely/moznosti internetu a tam vymaz offline, cookies, historii...

troja*
hodnocení

0x

Což takhle Ti to někdo nazablokoval?

igorsip*
hodnocení

Děkuji za radu. Což takle poradit, v případě zablokování jak to odblokovat! Zdraví Igor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]