Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz. Jaký je free program na tvorbu loop videa? Prostě, až se video dostane na konec, tak se začne přehrávat znovu. Zvuk tam nemusí být. Když to tak vezmu, tak jsem v tomto nováček. Nebo to video vytvořím v jiném programu a jak z něj udělat opakující se video do blba. Děkuji za poskytnuté rady a poznámky.
repeat nastavite v nastaveni prehravace a nebo online si muzete repeatit z youtube http://www.yourepeat.com/
Pak musíte funkci repeat nastavit v přehrávači (nebo TV), flash disk vám toto sám o sobě neumožní, jedině že byste to video na něj nahrál už zasmyčkované na požadovanou délku.
Video vložíte do libovolného video editoru, nakopírujete za sebe na požadovanou délku a vyrenderujete jako jeden film. Programů na úpravu videa je hromada, např. windows.microsoft.com/...
To jde a jde to přehrát v TV. Nevýhodou je velikost výsledného souboru. Použil jsem MOVIE MAKER z WIN. Děkuji.
Nevím, co to je za video, ale někdy se dá krátká smyčka uložit do animovaného GIFu (se všemi nevýhodami z toho plynoucími). Umí ta TV animované GIFy?
Zatím jsem to udělal tak, že jsem si udělal EXE soubor v free aplikaci EXESlide, pak jsem si nahrál z obrazovky video ve free programu a převedl ho pomocí free converteru do formátu, který podporuje televize. Vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.