Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do PC bez hesla

Od: kejmilos® odpovědí: 15 změna:

Zdravím,jak se mám přihlásit do PC při zapomenutém hesle?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dam®
hodnocení

0x

Je rozdíl jestli je zaheslovaný vlastní start pc a nebo až najetí systému. Dost pochybuji, že někdo bude chtít radit jak postupovat, obojí vyžaduje mírně nadprůměrné znalosti práce s pc. Špatnou operací můžete přijít o data na disku.

hodnocení

Vyžaduje heslo hned po zapnutí PC,spouštění systému...bohužel jsem chtěl odstranit toto heslo,ale PC se odhlásil a chce po mě heslo a když jej zadám tak píše že heslo není správné,takže nechápu co se stalo,když jsem používal pouze jedno heslo

anonymm*
hodnocení

0x

Vypni PC, otevři jej a na chvíli vyjmi knoflíkový článek, který napájí čip BIOSu.

Vlož zpět, zavři PC připoj na síť , zapni a PC už heslo vyžadovat nebude.

Osobně vyzkoušeno.

hodnocení

No tak to nejsem tak znalý jek poznam na svem noutbuku ten knoflík :)

Baterie cmos -

- podle typu ntb si najdete postup na demontáž, abyste si neulámal plasty.

doplněno 25.01.16 12:29:

opět záleží na typu - někde stačí jen vyjmout a vrátit, u těch nových NTB by mělo stačit 10-20 vteřin - je tak kolego?

doplněno 25.01.16 12:42:

zkuste si pročíst tyto varianty - i-skladka.cz/...

k tomu resetu - zde forum.zive.cz/...

hodnocení

M\yslíš vyjmou malou baterku a na jak dlouho?

hodnocení

Hm tak bohužel,u mne neuspěšně :(vyjmuta asi 5min. a stále kolonka po zapnutí chce hestlo a pod tím RESETOVAT HESLO,jinak používám Win 10...co dál,prosím?

hromotluk*
Zkoušel jsi už tu možnost "Resetovat heslo"?
Pravděpodobně tě to odkáže na stránky Microsoftu a pokud chces zjistit svoje heslo, tak to zvládneš :)
hodnocení

Přesně,odkáže mě to na flašku co más zapojenou v PC.Ale nevím co mám na tu flešku zkopírovat?

Vyskočí tam nějaký pruvodce resetovaním hesla a že je nutné vytvořit disk pro resetování hesla.

hodnocení

Jenomže jak se mám dostat do PC když nemám heslo a co používám druhé PC mam naistolavé Ubuntu,takže si nejsem jistý jestli to taky není problém,abych mohl něco zkopírovat.

hodnocení

0x

nabootujte si DVD mechanikou nějakou verzi Live Linux a data si zkopírujte třeba na externí HDD. Pak si může léčit heslo či reinstal.

host*

připojuji se k jura2 - je možné zkusit nabootovat jednoduchý Linux Slax, připravený na nějakém jiném počítači na CD nebo flešce jako bootovatelný disk a mohl by tak být přístup k souborům na disku a alespoň ty překopírovat nějakam jinam.

Slax viz slax.org/...

hodnocení

0x

Nemám 10ky ještě tak osahané, takže nevím, jak bootují a jaké mají všechny ochrany. Ale mate mě jedna věc ... píšete, že heslo chce hned po zapnutí PC, což býva zaheslovaný BIOS, ale ten nemá s operačním systémem zatím nic do činění, takže nechápu, proč by 1) nabízel reset hesla 2) by přesměrovával na microsoft, proto si myslím, že máte zaheslovaný operační systém a s tím Vám s dovolením pomáhat fakt nebudu ... cesty samozřejmě jsou.

hodnocení

Všem díky, NB jsem přeinstaloval a hotovo :)

vladislav

Existuje program na zjištění hesla, nedávno jsem ho použil a funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]