Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout přihlašovací heslo u Win10

Od: kejmilos® odpovědí: 5 změna:

Zdravím,jak mám vypnout přihlašovací heslo,nejlépe uplně zrušit u Win 10,díky...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

julek
hodnocení

0x
hodnocení

Díky ale mám pruser a díky za radu,ale v tomto něco nastavil,počítač se odhlásil a chce po mě heslo znovu.Jediné heslo ktere jsem používal najednou nepřijímá a nelze mi se přihlásit už vůbec do počítače,jsem v koncích...co teď?

julek

Patrně dáváte heslo do jiného účtu než vašeho (quest, ...)

hodnocení

Nelze se přihlásit při spuštění systemu,pod okynkem pro zadani hesla napsano RESETOVAT HESLO,vložit jsem flash disk a nevím co dál?

Aby ti šlo takhle vymazat heslo, musíš to udělat předem. Vložit flešku do kompu, systém tě navede co s tím udělat a pak když zapomeneš heslo, vytáhneš flešku ze šuplete a vymažeš heslo. Pokud jsi to neudělal, tak ti to je teď k ničemu.
Nemáš náhodou v hesle čísla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]