Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak můžu vypnout AdBlock?

Od: mamkamamka1 odpovědí: 7 změna:

Při spouštění hry Spider Solitare mi notebook avizuje, abych vypnula AdBlock. Při druhém pokusu už však hru lze spustit. Lze AdBlock vypnout a umožnit tak spuštění hry nepoprvé?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží, co máte za prohlížeč. U Mozilly přes nabídku (pravý horní roh) - Doplňky - Rozšíření a tam máte možnost si AdBlock deaktivovat nebo odinstalovat z prohlížeče. U ostatních prohlížečů (Opera, IE, Edge) to bude podobné.

hodnocení

0x
Já bych ho nevypínal.

Na názor, zda vypínat či nevypínat se autor otázky neptal...

Vy, místo abyste zjevně nezkušené tazatelce poradil, že je možné ho vypnout jen pro konkrétní stránku, jí radíte, jak ho vypnout zcela. Jistě, doslova se ptá na vypnutí AdBlocku, protože jí toto vnucuje stránka, ale je to zcela zbytečné. Bez AdBlocku se internet prakticky nefá používat.
doplněno 25.01.16 12:41:

Kdybych to věděl, tak bych to poradil. Zatím jsem to nepotřeboval, protože stránky, které si vynucují vypnutí AdBlocku prostě ignoruji.

Bez AdBlocku se internet téměř nedá použít...tak tomu se tedy musím upřímně zasmát *smich*

PS: Místo toho, abyste tazatelce tedy poradil s vypnutím AdBlocku jen dočasně (a mě tak doplnil otázku), tak místo toho zbytečně plkáte.

hodnocení

0x

Nevím jak to máte.Já mám v pravém rohu ikonku adblocku.Levým tlačtkem na ni kliknu a objeví se tabulka s nabídkou,pak už jen odkliknu,že ho chci zablokovat na této stránce

hodnocení

0x

Záleží na prohlížeči; Maxthon má v dolní liště ikonu adblocku, kde se dá vypnout aktuální stránka a v nastavení vybrat weby, které nechat vypnuté.Moc šikovné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]