Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie v notebooku

Od: cottonka® odpovědí: 5 změna:

Hezký večer. U ikony stavu baterie je červený křížek. Když jsem na to klikla, vyskočilo oznámení: "Plně nabito 100%. Zvolte možnost výměny baterie." Jak si mám to oznámení vysvětlit? Máte s tím zkušenost? Zdravím

Baterie v notebooku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No jak?Odchází vám baterie:)Zkušenost?Mám svítí mě to tak dva roky,ale jelikož notebok používám pouze doma tak ji zatím nevyměním

hodnocení

2x
Třeba tak,že nabitou baterii můžete vyndat,strcit do kabelky jako rezervní a dát nabíjet jinou,provozní.

hodnocení

Děkuju za reakce. Ten notebook používám taky jen doma. Když jsem viděla jaká je cena za novou baterii, a notebook už není nový- 3,5 roku v chodu, nevím, zda se vyplatí pořizovat novou. Zeptám se jinak: Může dosluhující baterie napíchnutá do zásuvky poškodit přístroj? Zdravím

Jsou situace, kdy díky vadné baterii nenaběhne NTB. Pokud ale odejmete baterii a necháte na adaptéru, NTB je dále funkční. Pokud používáte místo stolního PC a nechodíte s tím po domě, můžete baterii vyjmout a nechat jen na stálém napojení do sítě.

Riziko je, pokud vypnou proud neby vypadne jistič a vy nemáte uloženou práci... někdy ta baterka vydrží jen 3 minutky a na uložení práce to stačí.

hodnocení

Děkuju moc za radu, vyzkouším :). Zdravím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]