Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. U ikony stavu baterie je červený křížek. Když jsem na to klikla, vyskočilo oznámení: "Plně nabito 100%. Zvolte možnost výměny baterie." Jak si mám to oznámení vysvětlit? Máte s tím zkušenost? Zdravím
Děkuju za reakce. Ten notebook používám taky jen doma. Když jsem viděla jaká je cena za novou baterii, a notebook už není nový- 3,5 roku v chodu, nevím, zda se vyplatí pořizovat novou. Zeptám se jinak: Může dosluhující baterie napíchnutá do zásuvky poškodit přístroj? Zdravím
Jsou situace, kdy díky vadné baterii nenaběhne NTB. Pokud ale odejmete baterii a necháte na adaptéru, NTB je dále funkční. Pokud používáte místo stolního PC a nechodíte s tím po domě, můžete baterii vyjmout a nechat jen na stálém napojení do sítě.
Riziko je, pokud vypnou proud neby vypadne jistič a vy nemáte uloženou práci... někdy ta baterka vydrží jen 3 minutky a na uložení práce to stačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.