Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s windowsem

Od: hjfdjk odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Prosím o radu někoho kdo rozumí PC. Koupil jsem z obchodu notebook s nainstalovaným windowsem 8.1 ( žádné náhradní CD jsem nedostal ,takže nemohu nainstalovat znovu ) ,několik měsíců to fungovalo bez problémů ale pak sám od sebe přestal fungovat v PC zvuk ,potom se přestal automaticky aktualizovat ,nejdou stáhnout aktualizace ani ručně ,do store se nedostanu ( pořát to jen nabíhá a nabíhá a nenaběhne to ) , už ani nefunguje internet explorer . Zkoušel jsem přes stránky microsoftu nainstalovat windows 10 ale asi po 30 minutách nabíhání se mi objevilo v angličtině že se to nezdařilo a že mám kontaktovat podporu , což jsem zkoušel ale nenašel jsem způsob jak tu podporu kontaktovat .

děkuji za radu

D.S.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Těžko radit, když jsi vlastně nic nenapsal, kromě toho, že ti něco nejde. Ale žádný CD, nebo přesněji řečeno DVD se už nedává. Na HDD je oddíl, kde je nahraná instalačka systému. Takže systém obnovuješ do stavu, ve kterém jsi to koupil z tohoto oddílu na HDD. Hledej něco jako Recovery.

tomas11*
hodnocení

0x

tady - a číst , číst - najdete vše s popisem.

servispckupka.cz/...

remisak*
hodnocení

0x

Recovery NB: Při startu NB opakovaně stisknout klávesu F9 a provést recovery v českém jazyce

Pokud to nepomůže pak servis.

doplněno 24.01.16 13:06:

Ovšem musíte počítat že tím pádem příjdete o všechno co jste do NB nainstaloval.

k2

F9 rozhodne neni univerzalni klavesa na recovery mode. Jak jej spustit se lisi mezi vyrobci ci mezi radami NB stejneho vyrobce.

remisak*

To by taky musel laskavě napsat tip NB.

remisak*

A já někde píši že klávesa F9 je univerzální?

remisak*
To by taky musel laskavě napsat tip NB.Ono, Koupil jsem z obchodu notebook a všichn hádejte jaký, ale hlavně poraďte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]