Nejste přihlášen/a.
před malou chvíli jsem si nainstaloval CCleaner, a chtěl bych projet PC
mám to teda spustit, nebo si mám něco nastavit aby mi to nevymazalo nějaké potřebné soubory?
dal jsem analyzovat a ukázalo mi to že nalezlo cca 50MB dat k vymazání!
dočetl jsem se že tento program prý vymaže i potřebné soubory k provozu PC
tak raději se zeptám co je na tom pravdy, děkuji za radu
Také já používám CCleaner delší dobu k naprosté spokojenosti, po analýze smáznu všechno a ještě se mi nestalo, že bych měla nějaký problém s tím, že by bylo smazáno něco, co mělo v PC zůstat.
Co se týká čištění registru, všechny nalezené položky smažu, před smazáním vždy udělám zálohu registru, kterou program nabídne
Z dalších nástrojů jsem již několikrát použila možnost odinstalování programu, který se nějakým způsobem odinstalaci bránil
ja vim, ze se to pise o ccleaneru, ale ruku na srdce, to se pise o vsech programech chytajicich bordel z netu v tvym pc apod... To je proste riziko lecby, Ovsem ja CCleaner pouzivam celkem dlouho a nevzpominam si, ze by mi kdy chtel smazat nejakej dulezitej soubor pro chod systemu...
Program Ccleaner je bezesporu vynikající na údržbu pc,používám ho několik let naprosto bez problému.Nikdy nevymazal na rozdíl od jiných čističů to co nemá,registr stačí čistit 2 krát během půl roku,vždy se dá vytvořit záloha-doporučuji.
doplněno 21.10.08 20:55:čistič používej dle potřeby,nevím jak často jsi na webu ,nebo jest.stahuješ,ale program vlastně slouží na odstr.souborů,historie aj .aj.svinstva které nabereš na int.
Z vlastní praxe: Spustím CCleaner - čistič, nechám analyzovat a všechno vymažu. Pak spustím registrty - hledej problémy - dám opravit vybrané problémy, nechám udělat zálohu a vyčistit. Pak přejdu na nástroje a zkontroluji si programy v PC, jen tak jak je znám a když se mi něco nelíbí, tak se podívám do Program Files"vo co de". Pak ještě kouknu na start, aby tam nebylo něco navíc co tam nechci
Ahojas Troja.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.