Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ccleaner - jak ho nastavit

Od: kubinec® odpovědí: 13 změna:

před malou chvíli jsem si nainstaloval CCleaner, a chtěl bych projet PC
mám to teda spustit, nebo si mám něco nastavit aby mi to nevymazalo nějaké potřebné soubory?

dal jsem analyzovat a ukázalo mi to že nalezlo cca 50MB dat k vymazání!
dočetl jsem se že tento program prý vymaže i potřebné soubory k provozu PC
tak raději se zeptám co je na tom pravdy, děkuji za radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobeson*
hodnocení

1x

CCleaner používám pravidelně delší dobu k plné spokojenosti. Nechám projet komp a vymažu. Nikdy (zatím) nebyl s ničím problém

sondaw*
hodnocení

1x

Také já používám CCleaner delší dobu k naprosté spokojenosti, po analýze smáznu všechno a ještě se mi nestalo, že bych měla nějaký problém s tím, že by bylo smazáno něco, co mělo v PC zůstat.

Co se týká čištění registru, všechny nalezené položky smažu, před smazáním vždy udělám zálohu registru, kterou program nabídne

Z dalších nástrojů jsem již několikrát použila možnost odinstalování programu, který se nějakým způsobem odinstalaci bránil

troja*

Jen doplním - zálohy jsou uloženy (u mne) v dokumentech a tak ty staré pravideně odstraňuji. Ahojas Troja

hodnocení

0x

No pokud si nejsi jist a nevíš co program maže, raději bych ty soubory tam nechal.

hodnocení

takže raději nešahat?
dal jsem at se to koukne i na registry a je tam snad několik stovek chyb k opravě, toto taky raději nemám opravovat?

ono mi to napsalo že si to opraví ty chyby sám?

seuss*
hodnocení

0x

ja vim, ze se to pise o ccleaneru, ale ruku na srdce, to se pise o vsech programech chytajicich bordel z netu v tvym pc apod... To je proste riziko lecby, Ovsem ja CCleaner pouzivam celkem dlouho a nevzpominam si, ze by mi kdy chtel smazat nejakej dulezitej soubor pro chod systemu...

hodnocení

a k čemu tento prg je dobrý?*hi*

Ja mám tiež CCleaner, choď do : možnosti/nastavení a zaškrtni: bezpečné odstránenie súborov-pomalšie a na roletke daj možnosť: DOD5220.22-M 3krát. mám to tak už dlho nastavené a ide bez problémov.

hodnocení

0x

Program Ccleaner je bezesporu vynikající na údržbu pc,používám ho několik let naprosto bez problému.Nikdy nevymazal na rozdíl od jiných čističů to co nemá,registr stačí čistit 2 krát během půl roku,vždy se dá vytvořit záloha-doporučuji.

doplněno 21.10.08 20:55:

čistič používej dle potřeby,nevím jak často jsi na webu ,nebo jest.stahuješ,ale program vlastně slouží na odstr.souborů,historie aj .aj.svinstva které nabereš na int.

hodnocení

na netu jsem ted v době marodky cca 14 hodin a dalo by se říci že ani nestahuju z netui nic

troja*

Z vlastní praxe: Spustím CCleaner - čistič, nechám analyzovat a všechno vymažu. Pak spustím registrty - hledej problémy - dám opravit vybrané problémy, nechám udělat zálohu a vyčistit. Pak přejdu na nástroje a zkontroluji si programy v PC, jen tak jak je znám a když se mi něco nelíbí, tak se podívám do Program Files"vo co de". Pak ještě kouknu na start, aby tam nebylo něco navíc co tam nechci

Ahojas Troja.

pavlinos*
hodnocení

0x

Já už CCleaner nepoužívám z jednoho důvodu,že mi pokaždé vymaže hudbu u Windows(přepínání uživatelů.přihlašení,odhalšení...)

Nu jestli máš tu hudbu v tempu nebo něčem obdobném tak se nediv ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]